meLanCholy Adminiye
Mesaj Sayısı : 187 Kayıt tarihi : 07/07/08 Nerden : anesthezinin kalbinden =)
| Konu: KaLbime gömDüm keFensiz öLüLerimi...! Çarş. Tem. 23, 2008 4:35 pm | |
| Bir iki satır yazacagım sadece… Sonra cekip gidecegim , Korkma ! Bir iki satırlık kalısım olacak ! ‘Hosca Kal canımın ici, hocsa kal’ ! Bir veda cümlesi.. Bir kaybedis … Bir deprem gibi ayrılık cöker üzerime bir hosca KaL’La .. Sadece bir iki satırlık yan yana gelisimiz olacak, korkma !.. Belki tokalasacagım, ya da veda-i buse konduracagım yanagına .. Belki de bir dipnotla ; Hosca KaL’la gidecegim … Sonrası ; Bensiz kalacaksın iste ! İstedigin olacak ! Gidecegim dert etme !
Sevmekle-sevmemek arasındaki ince bir noktaydım sende ! Seviyor muydun ¿ oynuyor muydun ¿ Bir bilmece… Bunca zaman bosuna yormusum kendimi, belli ki sevmiyordun.. Hic sevmedin ! Tamam, bir iki satırlık kalısım olacak, görmeyeceksin bir daha beni.. ‘ Hosca KaL canımın ici Hosca KaL.. ’
Var mıydım sende,hic bilmiyorum … Ya da bir CümLe’cik oldum mu yüreginde ¿ … Artık hicbir sey fark etmez.. Her sey[im] toparlanıyor bu evden, senden ! Senleyken bile sensiz düsen takvimler, sensiz gecen saatler..Baktigim aynalar .. Hepsi, Hicbiri yok artık hayatında .. Yokum .. [belki hic olmadım..] Bir iki satır yazacagım sadece … Bir iki satırlık kalısım olacak ! Son Kez ! Daha fazla uzatmıyorum , daha fazla yakmayacagım kendimi.. Gidiyorum : ‘ Hosca KaL canımın ici Hosca KaL.. ’
Sevmeye degmezdim ki zaten, iyi ki de yük etmedin beni yüregine.. Iyi ki de defettin beni basından ! En iyisini yaptın en iyisiydi inan .. En güzelini, en uygununu yaptın bana .. Degmezdim sevilmeye .. Degmezdim deger verilmeye..!
Aglamaya üzülmeye..dert edilmeye degmezdim .. Karanlık gecelerin yıldızı olmaya degmezdim !
Bosver iyi ki de sevmemissin ..! | |
|