meLanCholy Adminiye
Mesaj Sayısı : 187 Kayıt tarihi : 07/07/08 Nerden : anesthezinin kalbinden =)
| Konu: meTaLLica - noThing eLse maTTers Çarş. Tem. 23, 2008 9:20 pm | |
| So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters
Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters
Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters
Never cared for what they do Never cared for what they know But I know
So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters
Never cared for what they do Never cared for what they know But I know
Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters
Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters
Never cared for what they say Never cared for games they play Never cared for what they do Never cared for what they know And I know
So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters
TÜRKÇE ÇEVİRİ
Çok yakınız ne kadar uzakta olsak birbirimizden Yüreğimizden daha fazlası kopup gelemezdi Sonsuza dek güveniyoruz kendimize Ve başka hiçbir şeyin önemi yok
Kendimi asla bu şekilde açmamıştım Yaşam bizimdir kendi tarzımızda yaşıyoruz onu Bütün bu sözleri öylesine söylemiyorum Ve başka hiçbir şeyin önemi yok
Güveni sende arayıp buluyorum Her gün yeni bir şey getiriyor bizim için Açık görüşlüyüz farklı bir bakış açısı için Ve başka hiçbir şeyin önemi yok
Onların yaptıklarını asla umursamadım Onların bildiklerini asla umursamadım Ama ben biliyorum
Çok yakınız ne kadar uzakta olsak birbirimizden Yüreğimizden daha fazlası kopup gelemezdi Sonsuza dek güveniyoruz kendimize Ve başka hiçbir şeyin yok önemi
Kendimi asla bu şekilde açmamıştım Yaşam bizimdir kendi tarzımda yaşıyoruz onu Bütün bu sözleri öylesine söylemiyorum Ve başka hiçbir şeyin önemi yok
Güveni sende arayıp buluyorum Her gün yeni bir şey getiriyor bizim için Açık görüşlüyüz farklı bir bakış açısı için Ve başka hiçbir şeyin önemi yok
Onların yaptıklarını asla umursamadım Onların bildiklerini asla umursamadım Ama ben biliyorum
Onların söylediklerini asla umursamadım Oynadıkları oyunları asla umursamadım Onların yaptıklarını asla umursamadım Onların bildiklerini asla umursamadım Ve ben biliyorum
Çok yakınız ne kadar uzakta olsak birbirimizden Yüreğimizden daha fazlası kopup gelemezdi Sonsuza dek güveniyoruz kendimize Ve başka hiçbir şeyin yok önemi | |
|